top of page

Hvis du har anledningen, har vi innslaget!

 

Alt fra KonfirmantNattCup til KarnevalsGudstjeneste, fra FamilieFestival til MedarbeiderFest, fra LederKurs til FagDag for de ansatte... Vi jobber hardt for å kunne tilby gjennomtenkt og skreddersydd kvalitet i alle ledd, og for å være relevant i forhold til de ønsker og behov du som arrangør sitter med!

Show

 

Med 15 års erfaring i markedet tilbyr humor, magi, trøkk, musikk, lek, nysgjerrighet, spenning, åndelig innhold og mye mer til alle typer arrangementer!

 

Dersom publikum er konfirmanter eller eldre, kan vi tilby et uforglemmelig og intenst møte med Svindler med Stil, Ruben Gazki... 

 

Er det snakk om et familiearrangement, så tilpasses showet til de yngre i publikum.

TrosOppLæring

 

Det finnes mange opplegg og idéer til hjelp og inspirasjon i trosopplæringen, men felles for de fleste er at til slutt så er det DU/DERE som må stå for gjennomføringen uansett...

 

Som praktisk hjelp i en krevende hverdag har vi derfor utarbeidet tre ferdige tol-HAPPENINGS som kan fungere som egne trosopplærings-tiltakt, eller som en del av programmet. Disse er aldersbestemt og dekker mesteparten av spekteret!

Kurs

 

"Dersom du tror du er ferdig utlært, så er du ikke utlært; bare FERDIG!"

 

Vi tilbyr ulike praktiske kurs rettet mot både ansatte og frivillige, ungdomsledere og alle andre som har et ansvar i menigheten.

 

Felles for kursene er at det dreier seg mye om kommunikasjon og formidling, fra ulike vinkler. 

bottom of page