top of page

Referanser

Herunder kan du lese hva noen av våre tidligere kunder har å si om både forestillinger, gudstjenester, seminarer og vår formidling generelt:

 

Mia Ottersen

Trosopplæringsleder

Lommedalen menighet

Ruben har en evne til å formidle budskapet på en kreativ og fengende måte. Han løfter formidlingen til et nytt nivå - det han gjør er inspirerende, grensesprengende og magisk. Og ikke minst, forkynnelsen har et tydelig fokus på Jesus. Jeg kan anbefale han på det sterkeste!

Mia Ottersen / Trosopplæringsleder i Lommedalen Menighet

Thor Erling Holte

Daglig leder

Oddernes menighet

Vi hadde Ruben Gazki som åpningstaler og foredragsholder på våre inspirasjonsdager for kirkelig ansatte i Agder og Telemark bispedømme i november 2011. Ruben er en nytenkende, underholdende, inspirerende og motiverende foredragsholder! Jeg tror ingen som var tilstede gikk fra dette kurset uten å få forandret sitt syn på de daglige møtene vi har med mennesker. Vi fikk alle en ny giv i vårt arbeid.

Lars Petter Eide

Prest

Slettebakken menighet

Ruben er en kreativ artist: tryllekunstner, sjonglør, illusjonist, samt en glimrende forkynner, som bruker sine evner Gud har gitt ham, i arbeidet i Guds rike. Humor og alvor går hånd i hånd. Når Ruben kommer, blir det kvalitet og kreativitet. Konfirmanter, unge og eldre, og de midt i mellom, opplever aldri kjedelige møter med Ruben.

Bjørn Kjetil Ljosbakken

EXPO musikk

Bømlo Indremisjon

Ruben Gazki var sammen med Bømlo Indremisjon på leirstedet Brandøy på Bjoa. Dette var en menighetsleir med mange småbarnsfamilier, men også en del tenåringer. Ruben gav familiene et unikt trylleshow der han begynte showet med en tråd fra munn til øye. Dette stuntet er enda en snakkis blant barna som var på leiren. Lørdagskvelden hadde Ruben et eget opplegg for ungdommene, der han tryllet litt og hadde sitt vitnesbyrd. Søndag hadde Ruben andakt for hele familien. Kombinasjonen av show og formidling av sin brennende tro, gjør Ruben og hans arbeid helt unikt. Han fenger alle aldersgrupper, noe som gjør han aktuell i mange situasjoner.

Vi er svært fornøyde med Ruben og vil svært gjerne invitere han tilbake til oss ved en senere anledning.

Pål Tvedt

Manager

PalsMan AS

Jeg har hatt gleden av å benytte meg av Ruben Gazki ved en rekke anledninger de siste 6 årene (Pals Management, Skjærgårds Music&Mission Festival og Misjonsalliansen) Ruben er en meget dyktig artist som får kontakt og oppmerksomhet uavhengig av alder. Med sin sjonglering, illusjoner og trylling gir han show samtidig som han er tydlig på sin Jesustro! Dette er en kombinasjon som jeg mener Ruben mestrer på en unik måte. Jeg vil på det varmeste anbefale å booke Gazki, da han alltid tilfredstiller mer enn forventet.

 

Anne Mette Leite

Ansvarlig

Holy Rock Festival

Ruben Gazki – en formidler av Guds nåde!

Ruben var en av artistene under Holy Rock Festival på Rørvik september 2011. Han deltok med workshop om trylling, hadde eget show lørdag kveld og deltok i gudstjenesta på søndag. En profesjonell illusjonist OG en tydelig og engasjert formidler av evangeliet.  Når du setter disse to elementene sammen blir han en unik formidler! Med trylletriks som metode har han store og små sin oppmerksomhet – og vi husker budskapet lenge etterpå! Ruben Gazki er en kul type som appellerer veldig til ungdommene, han var en magnet i miljøet hele helga, hvor han enn satte seg flokket de seg rundt ham. Han kom ikke bare for å ha sitt show, men var tilstede for de unge hele helga. - Imponert!

Noen fornøyde kunder!
acta.jpeg
søndagsskolen-e1366615748755.jpeg
big-e1366616261461.jpeg
dnk-red-e1366615878737.jpeg
fila-e1366616003483.jpeg
Israelsmisjonen-e1366615952415.jpg
Misjonsalliansen-e1366616148174.jpg
Normisjon-e1366616049996.jpg
oase-e1366616184129.jpeg
Unknown-e1366615380177.jpeg
sømmeri-sor-e1366615690905.jpeg
Pinsebevegelsen-e1366615801389.jpeg
bottom of page