top of page
Visjonen bak www.kreativtrosformidling.no er å være en nytenkende og pålitelig leverandør av kreativ og innholdsrik trosopplæring!

 

 

Vi ønsker å være en ressurs for kirken, en uavhengig leverandør av kvalitetsprodukter og tjenester inn mot trosopplæringsreformen. Den Norske Kirke har en unik posisjon i det norske samfunnet og en bred kontaktflate mot folket. Trosopplæringsreformen gir menigheter en fantastisk sjanse til å ta vare på denne kontaktflaten og formidle en levende tro til barn og unge.

 

Kirkens budskap er livsviktig, men det er ikke alltid så lett å presentere det på en måte som fenger. I dagens samfunn, med det vell av informasjon som bombarderer oss konstant, er det viktigere enn noen gang å velge riktige kanaler og metoder for å bli lagt merke til. Spesielt gjelder dette når vi ønsker å fortjene oppmerksomheten til barn eller ungdom som har så utrolig mange andre ting de heller kan lytte til enn akkurat oss...

 

Det er her www.kreativtrosformidling.no ønsker å bidra med alt fra idémyldring til komplette produktpakker for enhver anledning og aldersgruppe. Vi ønsker å kunne levere underholdning med mening, komplette gudstjenestekonsepter for ulike målgrupper, ferdige trosopplæringsHAPPENINGS med alt som trengs for å nå ut og sist, men ikke minst, kurs og seminarer som både utruster og motiverer kirkens arbeidere i den tjenesten de står i.

Kort fortalt, vi ønsker å bli deres samarbeidspartner i arbeidet med trosopplæring i deres menighet!

bottom of page